Corona

Ons zorgaanbod

Thuiszorg

Thuiszorg

Respect biedt thuiszorg in diverse wijken van Den Haag en Scheveningen (Benoordenhout/Archipel, Belgisch Park, Renbaankwartier, Scheveningen-Dorp en Duindorp). De richtlijnen voor onze postcodegebieden zijn 2517, 2565, 2566, 2581 t/m 287, 2596, 2597; de gebieden kunnen ruimer geïnterpreteerd worden. We werken met kleine teams, zodat u zoveel mogelijk contact hebt met dezelfde hulpverleners. Onze verpleegkundigen en verzorgenden staan met plezier voor u klaar.

Verpleeghuis

Verzorgingshuis

Voor begeleiding en intensieve zorg bent u bij ons verzorgingshuis in Den Haag aan het goede adres. De medewerkers van Respect begeleiden u vanuit hun deskundigheid en toewijding in een van onze verzorgingshuizen. Samen met onze medewerkers kijken we vanuit uw kracht; wat kunt en wilt u nog zelf en waar kunnen wij u in ondersteunen. Op deze manier bieden wij voor elke persoonlijke situatie de juiste zorg. Wij begrijpen dat u zelf niet alles meer kunt doen en daardoor wat extra hulp nodig heeft. 

Ouderengeneeskunde

Verpleeghuis

Wordt het steeds moeilijker om het thuis te redden, zelfs met thuiszorg, aanvullende diensten aan huis en mantelzorg? Dan komt u in aanmerking komt voor langdurige verzorgingshuiszorg of verpleeghuiszorg. Bij Respect woont u in een fijne, gezellige omgeving waar u de persoonlijke aandacht en zorg krijgt die u nodig heeft. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u zoveel mogelijk zelf kunt bepalen. U krijgt de zorg en begeleiding die bij uw persoonlijke situatie past. De medewerkers en vrijwilligers van Respect zijn er voor u zodat u kunt blijven genieten van het leven.

Advies-behandeldienst

Advies- en behandelcentrum

Niet alleen voor wonen, verzorging en verpleging kunt u terecht bij Respect. Ook voor specialistische behandelingen bent u bij ons aan het juiste adres

Casemanagement

Casemanagement dementie

Woont u zelfstandig, maar heeft u of uw partner (beginnende) dementie? Dan kunt u hulp krijgen van een casemanager. U vraagt zich misschien af of u nog veilig zelfstandig kunt wonen wanneer er sprake is van dementie. De casemanager van Respect begeleidt u op zo’n manier dat u zo lang mogelijk veilig thuis kunt blijven wonen. Samen met u en uw partner of mantelzorger bespreekt de casemanager welke zorg en hulp er nodig is. Wanneer thuis wonen niet langer een veilige mogelijkheid is, dan zoekt de casemanager samen met u naar een passende woonomgeving.

Dagbesteding

Dagbesteding en dagbehandeling

Wanneer u nog zelfstandig woont, maar een chronische lichamelijke aandoening heeft of bekend bent met dementie, kan het fijn zijn om er af en toe tussenuit te kunnen. Zelfstandig naar buiten gaan en activiteiten ondernemen gaat minder makkelijk. Wanneer u tot deze doelgroep behoort en in het bezit bent van een beschikking (WMO) of WLZ-indicatie kunnen daarom bij ons op diverse locaties terecht voor dagbehandeling of dagbesteding.

Individuele begeleiding

Individuele begeleiding

Ook voor begeleiding op sociaal en maatschappelijk vlak kunt u bij Respect Zorg terecht. Sociale, psychologische of financiële problemen kunnen ertoe leiden dat u wat extra ondersteuning nodig heeft. Misschien moet u door gezondheidsproblemen uw leven op een andere manier inrichten? Of u heeft het overzicht niet meer, omdat u met allerlei nieuwe instanties te maken heeft. Individuele begeleiding ondersteunt u op allerlei gebieden bij het deelnemen aan de maatschappij, het omgaan met sociale of lichamelijke activiteiten en het zelfstandig functioneren. 

Wondzorg

Wondverpleging

Wanneer u ouder wordt kunnen wonden problemen geven. Ze genezen misschien minder goed of ze ontstaan vaker door een slechte doorbloeding of ziekte. Wanneer u advies nodig heeft over het behandelen van een wond, kunt u terecht bij een van onze gespecialiseerde wondverpleegkundigen.

Revalidatie

Revalidatie gericht op herstel

Na een ziekenhuisopname, een beroerte of ongeluk kan het zijn dat u fysiek nog niet voldoende hersteld bent om weer zelfstandig te wonen. Respect locatie Bosch en Duin heeft een revalidatieafdeling waar u in een fijne omgeving kunt verblijven en revalideren. U werkt hier actief aan uw herstel, zodat u weer zelfstandig thuis kunt wonen. Het behandelteam ondersteunt u hierbij.