Corona

Advies- en behandelcentrum

Advies- en behandeldiensten van Respect

Niet alleen voor wonen, verzorging en verpleging kunt u terecht bij Respect. Ook voor specialistische behandelingen bent u bij ons aan het juiste adres. Ons expertise behandelcentrum bestaat uit ergotherapeuten, diëtisten, logopedisten, fysiotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers en specialisten ouderengeneeskunde. Ons team van hulpverleners is gericht op (kwetsbare) ouderen en gespecialiseerd in de problematiek die dit met zich mee brengt. Daarnaast richt het team zich op cliënten met neurologische aandoeningen.

Advies-behandeldienst

Ons behandelcentrum is er voor iedereen

Wilt u graag gebruik maken van ons behandelcentrum of van onze andere behandeldiensten? Onze behandelaren zijn er voor u! Het enige wat u nodig heeft is een doorverwijzing van uw huisarts of specialist. De behandelingen verlenen wij in een laagdrempelige omgeving. Op onze locaties of indien nodig bij u thuis. De lijnen tussen onze afdelingen zijn kort. Zo heeft u het voordeel van de persoonlijke benadering van onze behandelaren, gecombineerd met de kracht van een multidisciplinair team wanneer dat nodig is. De samenwerking tussen de verschillende behandelaren binnen één organisatie is een voordeel voor u. De behandelaren houden elkaar met uw instemming goed op de hoogte en bovendien zijn de wachttijden korter en scheelt het voor u vervoersmomenten.

Behandeldiensten als u bij ons woont

Woont u bij ons en heeft u een indicatie? Dan kunt u ook gebruik maken van onze advies- en behandeldiensten. De behandeldiensten waar u eventueel gebruik van kunt maken, zijn afhankelijk van de indicatie en het afgesproken zorgplan.

Contact opnemen

Heeft u behoefte aan een van de diensten advies-en behandeldienst? Dan kunt u contact opnemen met ons servicebureau of bekijk hier informatie over aanvragen en tarieven.

Deel deze pagina