Corona

Revalidatie

Na een ziekenhuisopname, een beroerte of ongeluk kan het zijn dat u fysiek nog niet voldoende hersteld bent om weer zelfstandig te wonen. Respect locatie Bosch en Duin heeft een revalidatieafdeling waar u in een fijne omgeving kunt verblijven en revalideren. U werkt hier actief aan uw herstel, zodat u weer zelfstandig thuis kunt wonen. Het behandelteam ondersteunt u hierbij.

De specialist ouderengeneeskunde stelt een behandelplan voor u op in samenwerking met de specialisten uit het behandelteam. Dit team bestaat onder andere uit  een fysiotherapeut, revalidatiearts, ergotherapeut, diëtist, logopedist, psycholoog, maatschappelijk werker, een orthopedisch schoenmaker en een instrumentmaker. We stellen een persoonlijk programma voor u samen met de behandelingen die u nodig heeft.

Opname of behandeling groep

Afhankelijk van uw situatie en de beschikbaarheid van mantelzorgers, bepaalt CIZ of u opgenomen wordt voor uw revalidatie of dat u revalideert via behandeling groep. Bij behandeling groep komt u een aantal dagdelen per week naar onze locatie Bosch en Duin en u krijgt behandelingen in kleine groepen. Over vervoer naar de dagbehandeling hoeft u zich geen zorgen te maken. Dit is volledig verzorgd. Bij een opname verblijft u op een eenpersoonskamer met eigen sanitair. De maaltijden zijn inbegrepen. Revalidatie is mogelijk na verwijzing van uw specialist of huisarts.

Meer informatie?

Wilt u bij Respect revalideren? Dan kunt u contact opnemen met ons servicebureau of kijk hier voor informatie over aanvragen en tarieven

Revalidatie

Deel deze pagina