Verpleeghuis

Wordt het steeds moeilijker om het thuis te redden, zelfs met thuiszorg, aanvullende diensten aan huis en mantelzorg? Dan komt u in aanmerking komt voor langdurige verzorgingshuiszorg of verpleeghuiszorg. Bij Respect woont u in een fijne, gezellige omgeving waar u de persoonlijke aandacht en zorg krijgt die u nodig heeft. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u zoveel mogelijk zelf kunt bepalen. U krijgt de zorg en begeleiding die bij uw persoonlijke situatie past. De medewerkers en vrijwilligers van Respect zijn er voor u zodat u kunt blijven genieten van het leven.

De zorg in een verpleeghuis

Wij verlenen verschillende vormen van zorg in onze verpleeghuizen. Met onze hulp zorgen wij ervoor dat u zo zelfstandig mogelijk kunt functioneren. Dit kan gaan om een permanent verblijf of tijdelijke opname. Wellicht moet u herstellen van een operatie, dan is een tijdelijke opname mogelijk. Daarnaast kunt u bij ons terecht bij ziekte of wanneer revalidatie niet meer mogelijk is. Onze medewerkers zijn 24 uur per dag in uw buurt en bieden de zorg die u nodig heeft. Wij gaan dan ook graag met u en uw naasten in gesprek om te kijken welke zorg u nodig heeft. Samen zorgen we ervoor dat u zich meer dan welkom voelt. Wij bieden verschillende faciliteiten aan waardoor u de kans krijgt om deel te nemen aan verschillende activiteiten binnen onze verpleeghuizen. Samen zorgen we ervoor dat uw verblijf binnen ons verpleeghuis aangenaam is, zodat u verlichting en verzachting ervaart. Op deze manier kunt u uw eigen leven voortzetten op de manier zoals u dat gewend was. Wij bieden u een tweede thuis aan.

Een huiselijke en veilige omgeving

U krijgt de begeleiding of intensieve zorg die u nodig heeft in een huiselijke en veilige omgeving. Wij bieden verpleeghuiszorg in Bosch en Duin,  Quintus en ZeeWinde. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons servicebureau: 070-3069170

Individuele begeleiding

Deel deze pagina