Privacy

Respect Zorg handelt in de verwerking van persoonsgegevens via de website en haar social media overeenkomstig met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en overige privacywetgeving. De persoonlijke gegevens die u mogelijkerwijs invult op onze website of verstrekt via onze social media, worden door Respect uitsluitend gebruikt voor uw aanvraag of reactie. Deze gegevens worden door Respect niet aan derden verstrekt en worden niet langer bewaard dan noodzakelijk met het oog op het doel waarvoor ze worden verwerkt. 

Cookies

Cookies zijn tekstbestandjes die uw computer of mobiele apparaat opslaat wanneer u onze website bezoekt. 
De site van Respect Zorggroep maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om de site goed te laten functioneren, om informatie over het bezoek/ gebruik van de website te verkrijgen, om de inhoud van onze website te delen via Social Media en met het oog op gepersonaliseerd adverteren via banners op andere websites.

Functionele cookies
Dit zijn cookies die noodzakelijk zijn om de site goed te laten functioneren, zoals cookies die u gekozen instellingen bewaren. De grondslag voor het gebruik van functionele cookies is ons gerechtvaardigde belang bij het aanbieden van deze website. Hiervoor is volgens de Wet bescherming persoonsgegevens en telecommunicatiewetgeving geen toestemming benodigd.

Cookies van derden
Om informatie over het bezoek/ gebruik van de website te verkrijgen maken wij gebruik van Google Analytics. Google plaatst in dit kader cookies. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar de website van Google.

Om de inhoud van onze website te delen via Social Media maken wij gebruik van Facebook en Twitter. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van Facebook en naar de website van Twitter.

Met het oog op gepersonaliseerd adverteren via banners op andere websites maken wij gebruik van Google Adwords. Google plaatst ook in dit kader cookies. Voor meer informatie verwijzen wij u naar naar de website van Google.

Grondslag voor het gebruik van de overige cookies is uw toestemming. Deze toestemming vragen wij u via onze cookiebanner. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken of wijzigen via de cookie-instellingen op onze website.

Met het aanpassen van de instellingen van uw browser kunt u ervoor kiezen om alle cookies te accepteren, om op de hoogte te worden gebracht wanneer een cookie wordt geplaatst of om alle cookies te weigeren. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser.

Uw rechten

U heeft recht op inzage in uw persoonsgegevens en het recht om correctie of verwijdering van uw persoonsgegevens te vragen. Daarnaast kunt u bezwaar maken tegen het gebruik van uw gegevens. 

Om van deze rechten gebruik te maken, en voor overige vragen of klachten naar aanleiding van deze website kunt u contact met ons opnemen. Wij stellen het ook op prijs als onvolledigheden en/of fouten op de website worden gemeld, zodat wij deze kunnen aanpassen. U kunt een e-mail sturen naar info@respectzorg.nl.

Deel deze pagina