Corona

Ons woonaanbod

Zelfstandig wonen

Zelfstandig wonen

U wilt graag zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Bij Respect in Den Haag en Scheveningen kunt u appartementen huren met zorg of zonder zorg. Deze senioren appartementen bevinden zich allemaal in of nabij onze woon-zorglocaties. Zo woont u volledig zelfstandig, maar met zorg- en dienstverlening in de buurt. Dat is een prettig idee.

U kunt gebruikmaken van de handige faciliteiten van onze locaties, zoals de restaurants waar u gezellig een praatje kunt maken met buurtgenoten of van een kop koffie of van smakelijke maaltijden kunt genieten.

Woonzorgcentrum

Wonen in een woonzorgcentrum

Wordt het steeds moeilijker om het thuis te redden, zelfs met thuiszorg en mantelzorg? Dan kan het zijn dat u in aanmerking komt voor langdurige verzorgingshuiszorg of verpleeghuiszorg. U heeft hiervoor ten minste zorgindicatie VV 4 nodig. Bij Respect woont u in een fijne, gezellige omgeving waar u de persoonlijke aandacht en zorg krijgt die u nodig heeft en daarnaast zoveel mogelijk zelfstandig kunt bepalen. We vinden het belangrijk dat echtparen samen kunnen blijven wonen en streven ernaar dit voor u te realiseren.

Kortdurend verblijf

Kortdurend verblijf

Woont u zelfstandig, maar lukt het door omstandigheden tijdelijk niet om zelf alles voor elkaar te krijgen? Of komt u net uit het ziekenhuis en heeft u medische zorg nodig die niet thuis geleverd kan worden? Dan kunt u voor een korte periode in onze locaties terecht en de zorg en begeleiding krijgen die u nodig heeft. Dit wordt kortdurend verblijf of eerstelijns verblijf genoemd. Ook wanneer uw mantelzorger op vakantie is, kunt u voor een korte periode bij ons verblijven. U verblijft in uw eigen appartement met eigen sanitaire voorzieningen en u kunt natuurlijk op elk moment van de dag bezoek ontvangen. 

Revalidatie

Revalidatie gericht op herstel

Na een ziekenhuisopname, een beroerte of ongeluk kan het zijn dat u fysiek nog niet voldoende hersteld bent om weer zelfstandig te wonen. Respect locatie Bosch en Duin heeft een revalidatieafdeling waar u in een fijne omgeving kunt verblijven en revalideren. U werkt hier actief aan uw herstel, zodat u weer zelfstandig thuis kunt wonen. Het behandelteam ondersteunt u hierbij.

Aanvragen

Aanvragen, Tarieven en Vergoedingen

Wilt u meer weten over de tarieven van onze woningen en zorg? Welk deel u vergoed krijgt en waar u moet zijn voor indicatiestelling? Lees dan hier verder.

Servicebureau (algemeen)

Heeft u vragen over onze woonvoorzieningen? Neemt u dan contact op met ons Servicebureau. Bereikbaar: maandag t/m vrijdag tussen 8.30 uur tot 17.00 uur via telefoonnummer 070-3069170. U kunt ons ook een e-mail sturen: servicebureau@respectzorg.nl

Locaties

Onze woonlocaties zijn zeer gevarieerd. Van kleinschalig en gespecialiseerd tot ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. Meer informatie.