Flexbureau

Flexibel werken in de ouderenzorg

Ben jij (bijna) gediplomeerd in de zorg en werk je graag flexibel? Als je via ons Flexbureau aan de slag gaat, bepaal je zelf je werktijden en de locatie waar je wilt werken! Ideaal als je bijvoorbeeld binnen de schooltijden van je kinderen wilt werken. Bij Respect werk je mee aan de beste zorg achter de duinen! 

Als Flexmedewerker heb je dus zelf de regie in handen. Via een app plan je snel en eenvoudig zelf je diensten in. Je geeft aan waar en wanneer je kunt werken. Bevalt het je bij een bepaald team of locatie heel goed? Via het Flexbureau heb je ook de mogelijkheid om door te stromen naar een vaste afdeling. 
 

Aan de slag via het Flexbureau

Ben jij VIG'er en wil je bij ons aan de slag? Klik dan hier voor de vacature van VIG voor het Flexbureau. Ben je Helpende of Helpende Plus? Klik dan hier voor de vacature van Helpende of Helpende Plus. De andere vacatures van het Flexbureau vind je bij het vacatureoverzicht.

Heb je onze vacatures bekeken, maar zit er geen passende functie voor je bij? Stuur dan een open sollicitatie naar Recruitment via recruitment@respectzorg.nl of bel naar  06-51322942.
 

Deel deze pagina