Corona

Revalidatie gericht op herstel

Na een ziekenhuisopname, een beroerte of ongeluk kan het zijn dat u fysiek nog niet voldoende hersteld bent om weer zelfstandig te wonen. Bij Respect locatie Bosch en Duin kunt u in een fijne omgeving kunt verblijven. U werkt hier actief aan uw herstel, zodat u weer zelfstandig thuis kunt wonen. Het behandelteam ondersteunt u hierbij.

De specialist ouderengeneeskunde stelt een behandelplan voor u op in samenwerking met de specialisten uit het behandelteam. Dit team bestaat onder andere uit een fysiotherapeut, revalidatiearts, ergotherapeut, diëtist, logopedist, psycholoog, maatschappelijk werker, een orthopedisch schoenmaker en een instrumentmaker. We stellen een persoonlijk programma voor u samen met de behandelingen die u nodig heeft.

Opname of behandeling groep

Afhankelijk van uw situatie en de beschikbaarheid van mantelzorgers, bepaalt CIZ of u opgenomen wordt of dat u werkt aan uw herstel via behandeling groep. Bij behandeling groep komt u een aantal dagdelen per week naar onze locatie Bosch en Duin en u krijgt behandelingen in kleine groepen. Over vervoer naar de dagbehandeling hoeft u zich geen zorgen te maken. Dit is volledig verzorgd. Bij een opname verblijft u op een eenpersoonskamer met eigen sanitair. De maaltijden zijn inbegrepen. De herstelgerichte zorg is mogelijk na verwijzing van uw specialist of huisarts.

Meer informatie?

Wilt u bij Respect werken aan uw herstel? Dan kunt u contact opnemen met ons Servicebureau of kijk hier voor informatie over aanvragen en tarieven

Revalidatie

Deel deze pagina