Nieuws

Uniek symposium markeert jarenlange samenwerking

05-02-2024

Dinsdag 30 januari vond het unieke symposium โ€˜๐–๐ž๐ ๐ฐ๐ข๐ฃ๐ฌย ๐ข๐งย ๐๐žย ๐ณ๐จ๐ซ๐ ย ๐ข๐งย ๐’๐œ๐ก๐ž๐ฏ๐ž๐ง๐ข๐ง๐ ๐ž๐งย ๐ฏ๐จ๐จ๐ซย ๐ค๐ฐ๐ž๐ญ๐ฌ๐›๐š๐ซ๐žย ๐จ๐ฎ๐๐ž๐ซ๐ž๐งโ€™ plaats. Deze inspirerende bijeenkomst werd gehost door Respect op onze locatie Zeewinde. De vraag die centraal stond was โ€™Hoe kunnen we met elkaar de zorg voor kwetsbare ouderen in Scheveningen vormgeven?โ€™.

Kennis en inzichten delen en netwerken

De bijna 90 deelnemers werden hartelijk ontvangen met koffie, thee en gebak. Tussen de informatieve presentaties door konden deelnemers genieten van een heerlijk stamppottenbuffet, verzorgd door onze fantastische medewerkers van het restaurant, waardoor er ook ruimte was voor informele interactie en netwerken. Daarnaast konden de deelnemers zich opgeven voor vijf verschillende deelsessies, gericht op het delen van kennis en inzichten over de ouderenzorg in Scheveningen.

De bijeenkomst werd geopend door Klaas Smilde, bestuurder van Respect โ€“ wonen, zorg, welzijn.

Een markeringspunt op de reis van โ€˜droom naar werkelijkheidโ€™ rond samenwerking tussen zorgprofessionals โ€˜op Scheveningenโ€™, zo benoemde Klaas dit symposium.

Het symposium is een resultaat van de jarenlange verbinding met de zorgverleners en welzijnsmedewerkers in het Scheveningse. We danken hen dan ook voor de betrokkenheid en actieve deelname. Deze inzet heeft dit evenement mogelijk gemaakt en bijgedragen aan het succes ervan.

Aanmeldpunt Thuiszorg

Het symposium werd georganiseerd in het kader van het Aanmeldpunt Thuiszorg. Het Aanmeldpunt Thuiszorg is een centraal aanmeldpunt waar verwijzingen voor thuiszorg, ELV en GRZ in Scheveningen terecht kunnen via Zorgdomein of telefonisch en is samenwerkingsverband van Respect, Cardia en Saffier.

ย 

Een impressie van het symposium

VVT Annemieke Overboom (Saffier in het midden), Henriette Bertels  (Cardia) en Klaas Smilde
vlnr: Henriette Bertels (Cardia), Anemieke Overboom (Saffier) en Klaas Smilde (Respect)
Deel sessie Nieuwe App's
Er waren diverse deelsessies te volgen.

Deel deze pagina