Bosch en Duin

Bosch en Duin: Kleinschalig en gespecialiseerd

Bosch en Duin

Specialisatie
Verpleeghuiszorg
Doelgroep
20-60 jaar die door ziekte niet thuis kunnen wonen Mensen in de laatste levensfase (VV 10) Ouderen met dementie of chronische lichamelijke aandoeningen Revaliderende ouderen
Woonmogelijkheden
Eigen ruime kamer met eigen sanitair

Scheveningseweg 76
2517 KZ Den Haag
Nederland

Bosch en Duin ligt tussen Scheveningen en Den Haag, tegenover het bos. Het woonzorgcentrum heeft een warme huiselijke sfeer, een prachtige binnentuin, dakterrassen, een restaurant, een recreatiezaal en een stiltecentrum. De gezellige Frederik Hendriklaan en Keizerstraat zijn dicht in de buurt.

Tarieven Bosch en Duin en kapsalon

Wonen bij Bosch en Duin

Bosch en Duin is een woonzorgcentrum voor intensieve zorg. Onze goed opgeleide verzorgenden en verpleegkundigen bieden u de zorg en begeleiding die bij u past. We hebben afdelingen voor mensen met dementie en voor mensen met chronische lichamelijke aandoeningen. Daarnaast hebben we gespecialiseerde afdelingen. U woont hier in een kleinschalige woning met maximaal acht personen (dit is niet op alle afdelingen het geval). U heeft uw eigen kamer, met eigen sanitair (zie boven) en de andere bewoners treft u in de gezellige gemeenschappelijke huiskamer. In de gemeenschappelijke huiskamer koken onze medewerkers dagelijks voor u.

Bosch en Duin heeft een eigen Expertise Behandelcentrum. Wanneer u gespecialiseerde zorg nodig heeft, kunt u hierdoor snel bij onze behandelaren terecht.

Voor Respect is uw geluk net zo belangrijk als uw gezondheid, daarom creëren wij op al onze locaties een fijne leefsfeer op basis van de wensen en behoeften van de bewoners.

Meer informatie

U kunt bij Bosch en Duin terecht wanneer u zorgindicatie VV5 of hoger heeft. Hier vindt u meer over aanvragen en tarieven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons Servicebureau.

Meer informatie

U kunt bij Bosch en Duin terecht wanneer u zorgindicatie VV5 of hoger heeft. Hier vindt u meer over aanvragen en tarieven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons Servicebureau.

Nieuwsbrief

Iedere locatie van Respect heeft een eigen nieuwsbrief. Hier kunt u de laatste nieuwsbrief van Bosch en Duin lezen.

Deel deze pagina