Corona
Bosch en Duin

Bosch en Duin: Kleinschalig en gespecialiseerd

Bosch en Duin

Specialisatie
Revalidatie Verpleeghuiszorg
Doelgroep
Mensen met dementie Revalidatie (VV 09B) en herstelgerichte zorg (via ZVW)
Woonmogelijkheden
Afdeling voor mensen met dementie Eigen ruime kamer met eigen sanitair

Scheveningseweg 76
2517 KZ Den Haag
Nederland

Bosch en Duin ligt tussen Scheveningen en Den Haag, tegenover het bos. Het woonzorgcentrum heeft een warme huiselijke sfeer, een prachtige binnentuin, dakterrassen, een restaurant, een recreatiezaal en een stiltecentrum. De gezellige Frederik Hendriklaan en Keizerstraat zijn dicht in de buurt.

Wilt u alvast een kijkje nemen op deze locatie? Klik dan hier voor een virtuele rondleiding.

 

Wonen bij Bosch en Duin

Bosch en Duin is een woonzorgcentrum voor intensieve zorg. Onze goed opgeleide verzorgenden en verpleegkundigen bieden u de zorg en begeleiding die bij u past. We hebben afdelingen voor mensen met dementie en voor mensen met chronische lichamelijke aandoeningen. Daarnaast hebben we gespecialiseerde afdelingen. U woont hier in een kleinschalige woning met maximaal acht personen (dit is niet op alle afdelingen het geval). U heeft uw eigen kamer, met eigen sanitair (zie boven) en de andere bewoners treft u in de gezellige gemeenschappelijke huiskamer. In de gemeenschappelijke huiskamer koken onze medewerkers dagelijks voor u.

Bosch en Duin heeft een eigen Advies- en Behandelcentrum. Wanneer u gespecialiseerde zorg nodig heeft, kunt u hierdoor snel bij onze behandelaren terecht.

Voor Respect is uw geluk net zo belangrijk als uw gezondheid, daarom creëren wij op al onze locaties een fijne leefsfeer op basis van de wensen en behoeften van de bewoners.

 

Tarieven Bosch en Duin 

Welzijn en ontmoeten

Bosch en Duin heeft een prachtige ligging. Dichtbij het park en de gezellige winkelstraat De Frederikhendriklaan. Behalve de aangename ligging heeft locatie Bosch en Duin ook een fijne, huiselijke sfeer. In het restaurant kunt u genieten van smakelijke lunchgerechten of een kop koffie. In de weekenden kunt u daar terecht voor een heerlijke warme maaltijd. U kunt dan kiezen tussen vlees- of een vismaaltijd. En regelmatig zijn er themamaaltijden. In de zomer kunt u in het zonnetje genieten van de gezellige terrastuin. Onze medewerkers zorgen voor een veelzijdig activiteitenaanbod. U kunt ons wifi-netwerk gratis gebruiken door het hele huis.

Parkeren met bezoekersvergunning 
Voor de bewoners van Bosch en Duin kan een bezoekersvergunning aangevraagd worden via de gemeente Den Haag. Kijk voor meer informatie op www.denhaag.nl/parkeren.

Zorgindicatie

U kunt bij Bosch en Duin terecht wanneer u zorgindicatie VV5 of hoger heeft. Hier vindt u meer over aanvragen en tarieven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons Servicebureau.

Alvast een kijkje nemen?

In onderstaande virtuele tour kunt u alvast een kijkje nemen op deze locatie. U kunt navigeren door op de pijltjes te klikken, maar u kunt het beeld ook zelf met uw muis slepen. Als u de site vanaf uw telefoon of tablet bekijkt, kunt u ook met uw vingers het beeld verplaatsen.

Meer informatie

U kunt bij Bosch en Duin terecht wanneer u zorgindicatie VV5 of hoger heeft. Hier vindt u meer over aanvragen en tarieven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons Servicebureau.

Grand café Bosch-uitje

U bent van harte welkom in ons grand café Bosch-Uitje. Met mooi weer kunt u gebruik maken van het gezellige terras. Het grand café is dagelijks geopend tussen 10.00 uur en 17.30 uur. Wilt u meer informatie, neemt u dan contact met ons op via (070) 306 10 20.

Deel deze pagina