Nieuws

11 Januari Opening Schevenings Ontmoeten

28-12-2023

In de zomer van 2023 zijn er huisbezoeken gedaan door de wijkverpleegkundige van Respect om te peilen of er behoefte is aan activiteiten in het kader van 'Schevenings Ontmoeten'.

De bewoners van de Vissershavenstraat waren hier positief over. Tijdens de verbouwing van Het Uiterjoon zijn door velen de gemeenschappelijke activiteiten gemist.

Schevenings Ontmoeten start op donderdag 11 januari 2024

Daarom start Respect op donderdag 11 januari 2024 met Schevenings Ontmoeten in de recreatiezaal van Het Uiterjoon. De eerste keer mét een extra feestelijk tintje. Vanaf dat moment zal Schevenings Ontmoeten wekelijks plaatsvinden op Het Uiterjoon. U bent dan iedere donderdag welkom voor een gezellige dag.

Tijd en programma

Vanaf 9.30 uur is de zaal open en vanaf 10.00 uur start het programma. Onze activiteitenbegeleidster zorgt samen met een vrijwilligster voor gezellige activiteiten en sluit af met een bewegingsactiviteit. Als deelnemer kunt u zelf ook meedenken over de activiteiten en suggesties doen.

Deelname is kosteloos

U kunt kosteloos deelnemen aan Schevenings Ontmoeten. Er wordt daarnaast een mogelijkheid geboden om gezamenlijk te lunchen in het restaurant van Het Uiterjoon, deze kosten zijn voor eigen rekening.

Meer Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Servicebureau via
070 - 306 9170.

Download hier de flyer over Schevenings ontmoeten

Deel deze pagina