Als zzp'er voel je je welkom bij Respect!

De werkplek van je keuze
Als freelance verzorgende, verpleegkundige of helpende plus kun je werken in de thuiszorg of in een van onze 4 locaties. Werk je graag in de thuiszorg? Of liever intramuraal? Heb je een voorkeur voor cliënten met dementie? Of juist voor cliënten met NAH? De keuze is aan jou.

Goede ondersteuning
Het is altijd even wennen aan een nieuwe werkplek. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te ondersteunen. Fysiek, bijvoorbeeld met de nieuwste til-liften, én administratief. Daardoor werk je gezonder en ben je minder tijd kwijt aan bijzaken. Zo kun je al je energie stoppen in betere zorg.

Ontwikkelkansen
Als zzp’er moet je er zelf voor zorgen dat je kennis up-to-date blijft. Wij helpen je daar graag bij. Of je nu verpleegkundige of verzorgende bent. We gaan graag het gesprek met je aan over jouw ontwikkeling.

Onderdeel van het team
Als zzp’er ben je voor ons even belangrijk als onze vaste medewerkers. En zo behandelen we je ook. Je bent echt onderdeel van het team. We hechten waarde aan je mening. Bij een verjaardag is er ook voor jou taart. En hebben we een uitje, dan ga je gewoon mee.

Neem contact met ons op
Wil jij werken als zzp'r bij Respect? Mail ons dan je cv! Ben je benieuwd welke voordelen werken bij Respect heeft voor jou als zzp'er? Of wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken via zzp@respectzorg.nl of 070 - 306 10 20.

  • Thumbnail

    Toen ik bij Respect kwam, voelde ik me meteen thuis!

    Lees hier het verhaal van zzp'er Virginia Robben