Corona

Palliatieve zorg

Palliatieve zorg, is de zorg die het leed voor deze mensen zoveel mogelijk verzacht.

Wanneer er onvoldoende mantelzorg is om een ongeneeslijk zieke dierbare te verzorgen of wanneer het voor mantelzorgers fysiek of emotioneel te zwaar wordt om deze zorg te verlenen, kunt u bij ons terecht voor palliatieve zorg. Deze zorg kunnen wij u bieden via onze thuiszorg of in Hospice Scheveningen.

Hospice Scheveningen is de locatie van Respect waar mensen terecht kunnen die nog maar kort te leven hebben. Wij zijn er voor elke inwoner van Scheveningen, Den Haag en omgeving die ouder is dan achttien jaar en we gaan respectvol om met iedere levensovertuiging, culturele achtergrond en leefstijl. Lees hier meer over Hospice Scheveningen.

Verblijven in huiselijke sfeer

Hospice Scheveningen maakt deel uit van onze locatie Bosch en Duin. Het hospice beschikt over acht volledig ingerichte eenpersoonskamers voorzien van een eigen badkamer. U heeft de mogelijkheid uw eigen sfeer te creëren. In overleg kijken wij of uw huisdier mee kan komen. Ons hospice is warm en huiselijk en de verzorging zet zich in voor de best mogelijke kwaliteit van leven wanneer genezing niet meer mogelijk is. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week, met een team van professionals. Er zijn geen bezoekuren: familie is altijd welkom (dus ook ’s nachts) als de gast daar behoefte aan heeft. U kunt gebruik maken van Wifi, het sfeervolle restaurant, een prachtige tuin en een kapper.

Pallitative zorg

Deel deze pagina