Corona

Hospice

Hospice Scheveningen is de locatie van Respect waar mensen terecht kunnen voor palliatieve zorg, de zorg voor mensen die nog maar kort te leven hebben. Wanneer er onvoldoende mantelzorg is om een ongeneeslijk zieke dierbare te verzorgen of wanneer het voor mantelzorgers fysiek of emotioneel te zwaar wordt om deze zorg te verlenen, kunt u bij ons terecht voor palliatieve zorg. Wij zijn er voor elke inwoner van Scheveningen, Den Haag en omgeving die ouder is dan achttien jaar en we gaan respectvol om met iedere levensovertuiging, culturele achtergrond en leefstijl. We verlenen zorg op maat door onder andere rust te brengen en comfort te verhogen. De cliënten in het hospice ervaren geborgenheid, aandacht en liefdevolle zorg.

Verblijven in huiselijke sfeer

Hospice Scheveningen maakt deel uit van onze locatie Bosch en Duin. Het hospice beschikt over acht volledig ingerichte eenpersoonskamers voorzien van een eigen badkamer. U heeft de mogelijkheid uw eigen sfeer te creëren. In overleg kijken wij of uw huisdier mee kan komen. Ons hospice is warm en huiselijk en de verzorging zet zich in voor de best mogelijke kwaliteit van leven wanneer genezing niet meer mogelijk is. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week, met een team van professionals. Er zijn geen bezoekuren: familie is altijd welkom (in goed overleg met onze medewerkers kan dat ook ’s nachts) als de gast daar behoefte aan heeft. U kunt gebruik maken van Wifi, het sfeervolle restaurant, een prachtige tuin en een kapper.

Word vrijwilliger bij het Hospice Scheveningen…

… en maak het échte verschil voor de mensen die in de laatste fase van hun leven verkeren.

Hospice Scheveningen is de locatie van Respect waar mensen terecht kunnen voor palliatieve zorg, de zorg voor mensen die nog maar kort te leven hebben. Naast de vaste zorgmedewerkers, die er zijn voor de zorg- en medische taken, is het vooral belangrijk dat de vrijwilliger er is om de cliënt en de familie te ondersteunen. Daarbij zijn aandacht, ondersteuning en inlevingsvermogen sleutelwoorden.

Kunt u het verschil maken voor de mensen die nog maar kort te leven hebben? En bent u minimaal één dagdeel van 4 uur per week beschikbaar? Wij gaan graag met u in gesprek. Voor meer informatie kunt u de vrijwilligersvacature hier bekijken.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Hospice Scheveningen, dan kunt u contact opnemen met ons servicebureau. Wilt u meer weten over de tarieven van onze woningen en zorg? Welk deel u vergoed krijgt en waar u moet zijn voor indicatiestelling? Lees dan hier verder

Ons hospice heeft een 24-uurs opnamebeleid, dat betekent dat we 24 uur per dag en 7 dagen per week mensen kunnen opnemen. Buiten de openingstijden van ons Servicebureau zijn wij bereikbaar via 06 - 45 15 38 15.

Contact opnemen

Hospice Scheveningen van Respect bevindt zich bij locatie Bosch en Duin. U leest hier meer over deze locatie.

Deel deze pagina