ZeeWinde

De Windes: exclusief en zorgeloos wonen tussen park en bos

ZeeWinde

Specialisatie
Verpleeghuiszorg dementie vanaf ZZP 5 Zelfstandig wonen
Doelgroep
Mensen met dementie Zelfstandig wonend
Woonmogelijkheden
Afdeling voor mensen met dementie Eigen ruime kamer met eigen sanitair Zelfstandige huurwoningen

Nieuwe Parklaan 83
2587 BN Den Haag
Nederland

Aan de rand van het Belgisch Park, tussen het Westbroekpark en de Nieuwe Scheveningse Bosjes en dicht bij de kust is in 2019 De Windes geopend.

Comfortabel wonen in De Windes

De Windes bestaat uit twee woongebouwen: ZeeWinde met hoogwaardige zorgappartementen van Respect en HaagWinde met luxe villa-appartementen voor de vrije verkoop.

Hier leest u meer over ZeeWinde en de inschrijfmogelijkheden voor de vrije sector appartementen.

Uw woning bij ZeeWinde

De 66 riante appartementen van Zeewinde zijn verdeeld over zeven woonlagen en variëren van circa 55 m2 tot 87 m2 gebruiksoppervlak. Alle appartementen beschikken over een ruime, lichte woonkamer met open keuken, een aparte badkamer met toilet en slaapkamer. Daarnaast hebben de appartementen een eigen buitenruimte met uitzicht op het Belgisch Park of op het Westbroekpark. Huurt u een appartement op de topetage dan kunt u zelfs genieten van het uitzicht op het strand en de zee van Scheveningen. Ook is er in ieder appartement een berging aanwezig, waar u onder andere uw wasmachine en droger kwijt kunt.

Verpleeghuiszorg

Daarnaast zijn er in ZeeWinde 32 appartementen beschikbaar voor mensen die volledig zorg geïndiceerd krijgen, verspreid over twee eigen etages. Deze mensen wonen in een kleinschalige en prettige woonvoorziening waarbinnen zij volledige verzorging ontvangen. De woningen zijn 25 m2 en beschikken allen over eigen sanitair. Beide etages beschikken over twee gedeelde huiskamers waar overdag leuke activiteiten worden georganiseerd en waar dagelijks vers gekookt wordt. 

Voor Respect is uw geluk net zo belangrijk als uw gezondheid, daarom creëren wij op al onze locaties een fijne leefsfeer op basis van de wensen en behoeften van de bewoners.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Zeewinde? Neemt u dan contact op met onze woonconsulent Natasha Aaldijk via 06-16535402 of n.aaldijk@respectzorg.nl. Voor de afdelingen met verpleeghuiszorg kunt u contact opnemen met ons servicebureau.

Deel deze pagina