Corona
Zeewinde

Exclusief wonen tussen park en bos

Zeewinde

Specialisatie
Verpleeghuiszorg dementie vanaf ZZP 5 Zelfstandig wonen
Doelgroep
Mensen met dementie Zelfstandig wonend
Woonmogelijkheden
Afdeling voor mensen met dementie Eigen ruime kamer met eigen sanitair Zelfstandige huurwoningen

Nieuwe Parklaan 83
2587 BN Den Haag
Nederland

De Windes

Aan de rand van het Belgisch Park, tussen het Westbroekpark en de Nieuwe Scheveningse Bosjes en dicht bij de kust is in 2019 De Windes geopend.De Windes bestaat uit twee woongebouwen: Zeewinde met hoogwaardige huur- en zorgappartementen van Respect en Haagwinde met luxe koopappartementen.

 

Zelfstandig wonen: huurappartementen in Zeewinde

De 66 riante appartementen van Zeewinde zijn verdeeld over zeven woonlagen en variëren van circa 55 m2 tot 87 m2 gebruiksoppervlak. Alle appartementen beschikken over een ruime, lichte woonkamer met open keuken, een aparte badkamer met toilet en slaapkamer. Daarnaast hebben de appartementen een eigen buitenruimte met uitzicht op het Belgisch Park of op het Westbroekpark. Huurt u een appartement op de topetage dan kunt u zelfs genieten van het uitzicht op het strand en de zee van Scheveningen. Ook is er in ieder appartement een berging aanwezig, waar u onder andere uw wasmachine en droger kwijt kunt. Onder Zeewinde ligt een eigen parkeergarage waar u een parkeerplaats kunt huren. Het thuiszorgteam Belgisch Park van Respect is bovendien gehuisvest in het Zeewinde. U kunt het thuiszorgteam inschakelen als dat nodig is. 

Wonen met verpleeghuiszorg in Zeewinde

Daarnaast zijn er in Zeewinde 32 appartementen beschikbaar voor mensen die volledig zorg geïndiceerd krijgen. Deze mensen wonen in een kleinschalige en prettige woonvoorziening waarbinnen zij volledige verzorging ontvangen. De 32 appartementen zijn verspreid over twee eigen etages en zijn 25 m2 groot. Alle appartementen beschikken over eigen sanitair. Op elke etage zijn er twee gedeelde huiskamers waar overdag leuke activiteiten worden georganiseerd en waar dagelijks vers gekookt wordt. 

Voor Respect is uw geluk net zo belangrijk als uw gezondheid. Daarom creëren wij op al onze locaties een fijne leefsfeer op basis van de wensen en behoeften van de bewoners.

Tarieven

De algemene tarieven van locatie Zeewinde vindt u hier

Faciliteiten in Zeewinde

In de ruimte die de twee gebouwen met elkaar verbindt, vindt u onder andere de volgende faciliteiten:

Manicure Sea Breeze Nails
Neem voor meer informatie over de mogelijkheden of voor het maken van een afspraak contact op via 06 526 88 708.

Kapper Flairline
Deze dames- en herenkapper is geopend op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. U kunt telefonisch een afspraak maken via 06 263 03 026.

Brasserie Zamen

Helaas hebben de exploitanten van Brasserie Zamen aangegeven de deuren van de Brasserie te moeten sluiten per 2 juli 2021. Respect beraadt zich op de toekomstige invulling van de Brasserie. Voor de huurders is een tijdelijke ontmoetingsruimte in het gebouw gerealiseerd, waar men gezellig kan samenzijn.

Alvast een kijkje nemen?

In onderstaande virtuele tour kunt u alvast een kijkje nemen op deze locatie. U kunt navigeren door op de pijltjes te klikken, maar u kunt het beeld ook zelf met uw muis slepen. Als u de site vanaf uw telefoon of tablet bekijkt, kunt u ook met uw vingers het beeld verplaatsen.

Contact - Huren in Zeewinde

Wilt u meer informatie over huren in Zeewinde, neemt u dan contact op met ons via (070) 306 91 01 of via woonconsulent@respectzorg.nl 

Contact - Wonen met zorg

Wilt u meer informatie over de zorgappartementen in Zeewinde? Neemt u dan contact ons op via (070) 306 91 70 of via servicebureau@respectzorg.nl

Klachten - voor huurders in Zeewinde

Wij hopen dat u met veel plezier in Zeewinde woont en dat alles naar tevredenheid verloopt. Toch dat het voorkomen dat u als huurder een geschil heeft met ons als verhuurder en dat wij samen niet tot een oplossing komen. Klik hier voor meer informatie over de stappen die u kunt nemen als wij er samen niet uit komen.

Gaat uw klacht over de zorgverlening, dan hebben wij een aparte klachtenprocedure die u hier kunt vinden.

Deel deze pagina