Corona
ZeeWinde

De Windes: exclusief en zorgeloos wonen tussen park en bos

Zeewinde

Specialisatie
Verpleeghuiszorg dementie vanaf ZZP 5 Zelfstandig wonen
Doelgroep
Mensen met dementie Zelfstandig wonend
Woonmogelijkheden
Afdeling voor mensen met dementie Eigen ruime kamer met eigen sanitair Zelfstandige huurwoningen

Nieuwe Parklaan 83
2587 BN Den Haag
Nederland

Aan de rand van het Belgisch Park, tussen het Westbroekpark en de Nieuwe Scheveningse Bosjes en dicht bij de kust is in 2019 De Windes geopend. 

De Windes

De Windes bestaat uit twee woongebouwen: Zeewinde met hoogwaardige huur- en zorgappartementen van Respect en Haagwinde met luxe koopappartementen.

 

Zelfstandig wonen: huurappartementen in Zeewinde

De 66 riante appartementen van Zeewinde zijn verdeeld over zeven woonlagen en variëren van circa 55 m2 tot 87 m2 gebruiksoppervlak. Alle appartementen beschikken over een ruime, lichte woonkamer met open keuken, een aparte badkamer met toilet en slaapkamer. Daarnaast hebben de appartementen een eigen buitenruimte met uitzicht op het Belgisch Park of op het Westbroekpark. Huurt u een appartement op de topetage dan kunt u zelfs genieten van het uitzicht op het strand en de zee van Scheveningen. Ook is er in ieder appartement een berging aanwezig, waar u onder andere uw wasmachine en droger kwijt kunt. Onder Zeewinde ligt een eigen parkeergarage waar u een parkeerplaats kunt huren. 

Meer informatie over huren in Zeewinde?

Wilt u meer informatie over Zeewinde? Neemt u dan contact op met ons via 070 - 3069101 of via woonconsulent@respectzorg.nl 

Wonen met verpleeghuiszorg in Zeewinde

Daarnaast zijn er in Zeewinde 32 appartementen beschikbaar voor mensen die volledig zorg geïndiceerd krijgen. Deze mensen wonen in een kleinschalige en prettige woonvoorziening waarbinnen zij volledige verzorging ontvangen. De 32 appartementen zijn verspreid over twee eigen etages en zijn 25 m2 groot. Alle appartementen beschikken over eigen sanitair. Op elke etage zijn er twee gedeelde huiskamers waar overdag leuke activiteiten worden georganiseerd en waar dagelijks vers gekookt wordt. 

Voor Respect is uw geluk net zo belangrijk als uw gezondheid. Daarom creëren wij op al onze locaties een fijne leefsfeer op basis van de wensen en behoeften van de bewoners.

Tarieven

De algemene tarieven van locatie Zeewinde vindt u hier

Meer informatie over verpleeghuiszorg in Zeewinde?

Wilt u meer informatie over de zorgappartementen in Zeewinde? Neemt u dan contact ons op via
070 - 3069170 of via servicebureau@respectzorg.nl. Onze medewerkers beantwoorden uw vragen graag. 

Alvast een kijkje nemen?

In onderstaande virtuele tour kunt u alvast een kijkje nemen op deze locatie. U kunt navigeren door op de pijltjes te klikken, maar u kunt het beeld ook zelf met uw muis slepen. Als u de site vanaf uw telefoon of tablet bekijkt, kunt u ook met uw vingers het beeld verplaatsen.

Deel deze pagina