Corona
Verzorgende IG in Den Haag

Kom werken als verzorgende IG in Den Haag!

Word Verzorgende IG in Den Haag

Wil jij van grote waarde zijn voor mensen? En zoek je daarvoor een baan als verzorgende IG in Den Haag of Scheveningen? Dan ben je bij Respect aan het juiste adres.

Verzorgende IG bij Respect

Als verzorgende IG bij Respect kun je verschillende richtingen op. Werk je graag in de thuiszorg? Onze teams zijn actief in diverse wijken in Scheveningen & Den Haag. Ga je liever aan de slag met cliënten met dementie? Dan kun je terecht op één van onze psychogeriatrie-afdelingen. Weet je nog niet waar je het best tot je recht komt? Neem dan eens een kijkje bij ons Hospice, onze Revalidatie-, Somatiek- of onze NAH-afdeling. Samen ontdekken wij jouw ideale werkplek!

Bekijk hier de openstaande vacatures:

Verzorgende IG in Den Haag

Werk op verschillende afdelingen met ons flexbureau

Zit je liever niet vast aan één afdeling? Vind je het leuk om veel verschillende mensen te leren kennen? Of wil je graag zelf je uren indelen? Kies dan als Verzorgende IG voor ons flexbureau. Je werkt dan op verschillende afdelingen. Je bepaalt zelf hoeveel uur je wilt werken, wanneer en waar. Doordat je meer ziet, doe je enorm veel ervaring op.

Lees hier meer over de flexbureau mogelijkheden

Een gezonde werk-privébalans

Bij Respect kun je aangeven op welke dagen en tijden jij het liefst werkt. Bijvoorbeeld overdag of juist in de nachtdienst. Misschien vind je het fijn om flexibele diensten of weekenddiensten te hebben. We weten dat een gezonde werk-privébalans belangrijk is. Daarom werken we er hard aan om dit iedere dag nog beter te maken.

Verzorgende IG aan het werk met tillift

Tilliften en administratieve ondersteuning

Werken in de zorg is geestelijk en lichamelijk intensief. Wij doen er daarom alles aan om je zo goed mogelijk te ondersteunen. Fysiek, bijvoorbeeld met de nieuwste plafondtilliften. Maar ook administratief. We kijken continu hoe we jou als zorgverlener kunnen ontlasten met de administratieve werkzaamheden. Daardoor werk je gezonder en ben je minder tijd kwijt aan bijzaken. Zo kun je al je energie stoppen in betere zorg.

Salaris Verzorgende IG

Bij Respect werken wij met salarisschalen volgens de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen & Thuiszorg. Als Verzorgende IG verdien je een salaris van max. € 2.762,34 op basis van een 36-urige werkweek.

Opleiding Verzorgende IG

Opleidingen, trainingen en cursussen

De ouderenzorg is een vakgebied waar veel gebeurt. Geen dag is hetzelfde en je leert elke dag. We bieden je veel kansen om je kennis en vakmanschap te verbreden en te verdiepen. Van interne cursussen tot complete opleidingen.

Van helpende naar Verzorgende IG

Ben jij helpende in de zorg, maar wil je graag doorgroeien naar een functie met meer verantwoordelijkheden? Dat kan! Bij Respect leiden we medewerkers op tot Verzorgende IG en verpleegkundigen. We bieden een uitgebreid opleidingsprogramma waarmee je elk jaar kunt starten in februari en september.

Ook zonder een achtergrond als helpende kun je deelnemen aan ons opleidingsprogramma. Je krijgt ondersteuning van coaches en werkbegeleiders die jou op de werkvloer begeleiden en alle werkzaamheden met je oefenen.

Lees hier meer over onze opleidingstrajecten

Solliciteren

Heb je een vraag over werken bij Respect of wil je solliciteren? Neem dan contact op met de afdeling Recruitment. Bel of app ons op 06-51322942 of stuur een mailtje naar recruitment@respectzorg.nl.