Corona

Wonen en zorg voor mensen met dementie

Heeft u dementie (VV5 zonder BOPZ) of een aanverwante aandoening waardoor u niet langer zelfstandig kunt wonen? Bij Uiterjoon vindt u veilige en woonvormen waar u de zorg krijgt die u nodig heeft in een huiselijke omgeving.

Uiterjoon bevindt zich pal aan de duinen en dat geeft veel mensen een fijn vakantiegevoel. Onze professionele medewerkers zijn zeer betrokken en hebben hart voor de zorg. We bieden u naast passende zorg een uitgebreid activiteitenprogramma. Daarbij kijken we goed naar de behoefte van elke bewoner. Van strandwandelingen tot spelletjes op de BrainTrainer (een grote tablet met touchscreen) en van sjoelen tot een bezoek aan de boerderij of gewoon een gezellig praatje. We koken in de gezamenlijke huiskamers bij de bewoners en dat zorgt voor extra beleving en gezelligheid in de gezamenlijke  huiskamers waar het personeel samen met de bewoners elke dag vers koken.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over wonen voor mensen met dementie, dan kunt u contact opnemen met ons klantbureau. Wilt u meer weten over de tarieven van onze woningen en zorg? Lees dan hier verder

Dementie

Deel deze pagina