Corona

Wonen en zorg voor mensen met chronische lichamelijke aandoeningen

Heeft u chronische, lichamelijke aandoeningen waardoor u niet langer zelfstandig kunt wonen? Bij Uiterjoon kunt u wonen met de zorg die u nodig heeft in een prettige omgeving.

Uiterjoon bevindt zich pal aan de duinen en dat geeft veel mensen een fijn vakantiegevoel.  Onze professionele medewerkers zijn zeer betrokken en hebben hart voor de zorg. We bieden u naast passende zorg een uitgebreid activiteitenprogramma. Daarbij houden we rekening met uw voorkeuren en wensen. Van strandbezoek tot spelletjes op de BrainTrainer (een grote tablet met touchscreen) en van sjoelen tot een bezoek aan de boerderij of gewoon een gezellig praatje. Via de loopbrug kunt u ook mee naar het strand wanneer u in een rolstoel zit. We koken samen met de cliënten en dat zorgt voor extra beleving en gezelligheid in de gezamenlijke huiskamers.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over wonen voor mensen chronische lichamelijke aandoeningen, dan kunt u contact opnemen met ons klantbureau. Wilt u meer weten over de tarieven van onze woningen en zorg? Lees dan hier verder.

Wonen en zorg

Deel deze pagina