Corona

Gespecialiseerde afdeling 20-65 jaar

Bij Respect locatie Bosch en Duin hebben we drie gespecialiseerde afdelingen voor mensen tussen de 20 en 65 jaar die door een aandoening niet thuis kunnen wonen. De afdelingen zijn bijvoorbeeld geschikt voor mensen met: amyotrofische laterale sclerose (ALS), HIV/Aids, multiple sclerose (MS), huntington, hersenbloeding (CVA), niet aangeboren hersenletsel en verstandelijke beperkingen. U heeft een zorgindicatie VV7 of 8 voor verblijf op onze specialistische afdelingen.

Wanneer u vanwege deze aandoeningen in een relatief jonge levensfase bij ons komt wonen zijn omstandigheden en behoeften anders dan die van onze oudere bewoners. Hier sluiten wij op aan bij onze dienst- en zorgverlening. Onze medewerkers zijn speciaal opgeleid om u te begeleiden. We gaan niet uit van wat u niet kunt, maar van wat u nog wel kan. Hierdoor kunt u zoveel mogelijk zelfstandig blijven functioneren met de hoogst haalbare kwaliteit van leven. We stellen een op maat gemaakt zorgplan samen waarbij we de verschillende zorgdisciplines betrekken. In uw zorgteam zit bijvoorbeeld de eerste verantwoordelijke verzorgende, een fysiotherapeut, een ergotherapeut, een arts en een psycholoog. Ook andere specialismes of zelfs ziekenhuizen en instellingen betrekken we indien nodig. We bespreken uw zorg plan op regelmatige basis tijdens multi-disciplinair overleg. Zo krijgt u zorg op maat en blijven uw zorgverleners goed op de hoogte.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over tijdelijk of permanent wonen op onze gespecialiseerde afdeling voor mensen van 20-65 jaar? Neem dan contact op met ons servicebureau.

Meer informatie over de tarieven en zorgindicatie vindt u hier.

Deel deze pagina