Corona
Quintus

Quintus: Ruim opgezet, van alle gemakken voorzien

Quintus

Specialisatie
Verpleeghuiszorg
Doelgroep
Ouderen met dementie of chronische lichamelijke aandoeningen
Woonmogelijkheden
Eigen ruime kamer met eigen sanitair

Nectarinestraat 11
2552 LZ Den Haag
Nederland

Quintus is een woonzorgcentrum met 84  appartementen gelegen in een parkachtige omgeving op loopafstand van een gezellig winkelcentrum. We hebben zowel afdelingen voor mensen met dementie als voor mensen met chronische lichamelijke aandoeningen.

Tarieven Quintus

Wonen bij Quintus

Onze goed opgeleide verzorgenden en verpleegkundigen bieden u de zorg en begeleiding die bij u past. U woont hier in uw ruime kamer (25 m2) met eigen sanitair. Op elke afdeling is een gemeenschappelijke huiskamer waar u de andere bewoners kunt ontmoeten. Quintus is een locatie met veel licht en ruimte en dat zorgt voor een fijne en veilige sfeer. Er wordt gekookt op elke afdeling, waardoor er in de gemeenschappelijke ruimte een huiselijke stemming ontstaat. Voor Respect is uw geluk net zo belangrijk als uw gezondheid, daarom creëren wij op al onze locaties een fijne leefsfeer op basis van de wensen en behoeften van de bewoners. Binnen woonzorgcentrum Quintus zijn twee specialisten ouderengeneeskunde werkzaam. Deze gespecialiseerde artsen nemen de eerstelijnszorg over van uw huisarts wanneer u bij ons komt wonen.

Welzijn en ontmoeten

Quintus is behalve een mooie locatie met een aangename sfeer ook een locatie die veel gezelligheid en activiteiten te bieden heeft. Zo kunt u genieten van smakelijke lunchgerechten of een kop koffie in het restaurant, van gezellige terrasjes, een veelzijdig activiteitenaanbod, bewegingsprogramma’s en wifi door het hele huis. Bij Quintus kunt u ook gebruik maken van handige voorzieningen zoals een kapsalon, tandarts, mondhygiënist en pedicure.

Meer informatie?

U kunt bij Quintus terecht wanneer u zorgindicatie VV5 t/m VV8 heeft. Hier vindt u meer informatie over aanvragen en tarieven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons servicebureau.

Nieuwsbrief

Iedere locatie van Respect heeft een eigen nieuwsbrief. Hier leest u de laatste nieuwsbrief van Quintus.

Deel deze pagina