Corona

Omscholen naar de zorg? Kom werken en leren bij Respect

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je een nieuw beroep leren? Werk je graag met mensen? Dan is een baan als zorgmedewerker misschien wel jouw roeping. Laat je bij Respect omscholen naar Verzorgende IG of Verpleegkundige. Wij bieden jou een werken-leren-traject aan, waarbij je direct betaald krijgt en uiteindelijk een prachtig zorgdiploma behaald.

Eerste lesdag van de zorg opleiding

Hoe werkt het omscholingstraject bij Respect?

Wanneer je je laat omscholen bij Respect ga je direct het werkveld in. Daarnaast ga je 1 dag per week naar school. Je studeert dan echt voor een VIG of Verpleegkundige diploma. Thuis zal je dan zo nu en dan nog even met je neus in de boeken moeten duiken. Wat je leert, kun je meteen in de praktijk brengen bij Respect. Op de werkvloer krijg je daarvoor begeleiding van onze ervaren collega’s.

Salaris tijdens omscholing

Als leerling bij Respect ga je naast studeren ook werken. Je krijgt daarom bij Respect bij de start meteen een contract en een salaris. Dit is een leerlingsalaris van maximaal €2.100 per maand op basis van 36 uur.

Diploma voor de zorg

Wanneer je een opleiding volgt bij Respect, werk je toe naar een diploma. Zodra je het diploma hebt, ben je gecertificeerd om in de zorg te werken. Je kunt daarna solliciteren bij Respect voor een vaste baan.

Wie ben jij?

Het belangrijkste is dat jij een hart hebt voor anderen. Je bent zorgzaam, houdt wel van een praatje en hebt invoelend vermogen. Ervaring in de zorg heb je niet nodig. Ook maakt het niet uit of je een hbo- of mbo-achtergrond hebt. Je bent welkom in het omscholingstraject van Respect. Wij vragen van jou alleen een super gemotiveerde en leergierige houding.

Zorgmedewerkers

Omscholingstrajecten voor zorgmedewerkers

Momenteel hebben wij diverse opties om je om te scholen naar een functie als Verzorgende IG en Verpleegkundige niveau 4. De eerst volgende opleidingen hiervoor starten eind augustus 2021 en eind september 2021.

Omscholen naar Verzorgende IG

Wil jij je laten omscholen naar Verzorgende IG? Dat kan bij Respect! Als Verzorgende IG werk je op een van onze zorglocaties of in de thuiszorg in Den Haag of Scheveningen. Wij bieden een omscholingstraject aan waarbij werkt en tegelijk een opleiding volgt.

Een reguliere opleiding Verzorgende IG bij Respect duurt 2,5 - 3 jaar. Tijdens deze opleiding werk je 24 uur per week in wisselende diensten en ga je 1 dag per week naar school. Het contract wat je krijgt is voor 32 uur per week, inclusief lesdagen.  

Daarnaast bieden wij ook nog de optie om een versnelde opleiding te doen voor de afdeling PG of thuiszorg. Deze duurt 1,5 jaar. Tijdens de versnelde opleiding werk je 24 uur per week in wisselende diensten en ga je 1 dag per 2 weken naar school. Het contract wat je krijgt is voor 27 uur per week, inclusief lesdagen.  

Bekijk hier de vacatures voor Leerling Verzorgende IG:

Omscholen naar Verpleegkundige

Wil jij je graag een diploma behalen voor Verpleegkundige? Dan helpen wij jou daar graag mee! Als Verpleegkundige werk je in een van onze verpleeghuizen in Den Haag of Scheveningen. Daarnaast volg je een opleiding voor niveau 4. De opleiding duurt 2,5 - 3 jaar. Tijdens deze opleiding werk je 24 uur per week in wisselende diensten en ga je 1 dag per week naar school. Het contract wat je krijgt is voor 32 uur per week, inclusief lesdagen. De eerste 3 perioden van de opleiding zal je twee dagen per week les hebben, dit is op maandag en dinsdag. Na deze perioden en tot het einde van de opleiding zal dit veranderen in één dag per week, dit zal op de maandag zijn.

Bekijk hier de vacature voor Leerling Verpleegkundige:

zorg diploma behaald

Vragen? Neem contact op!

Heb je vragen over onze omscholingstrajecten? Neem dan contact op met Eline Huisman. Zij vertelt je graag meer over de mogelijkheden. Bel of stuur een WhatsApp-bericht naar 06-51322942. Je kunt ook je vragen e-mailen naar recruitment@respectzorg.nl.