Respect viert de Dag van de Zorg

19-05-2017

In het kader van de Dag van de Zorg zette Respect op vrijdag 12 mei haar medewerkers en vrijwilligers in het zonnetje.

Een groep enthousiaste medewerkers heeft zich ingespannen om een gevarieerd programma voor deze dag in elkaar te zetten. En dat is gelukt! Op de verschillende locaties van Respect werden de medewerkers en vrijwilligers door hun leidinggevende ontvangen met een lekker ontbijt. In de loop van de dag konden zij ontspannen tijdens een handmassage. Deze handmassage werd gegeven door leerlingen van ROC Mondriaan (Uiterlijke Verzorging). Als kers op de taart ontvingen alle medewerkers en vrijwilligers handgemaakte bonbons en een heerlijk verzorgingspakketje.

"Onze medewerkers verdienen deze extra aandacht op de Dag van de Zorg. Zij leveren namelijk een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van onze zorg en het welzijn van onze cliënten", aldus Klaas Smilde, bestuurder van Respect Zorggroep.

Respect bedankt Jumbo Scheveningen, Chox Chocolaterie, de leerlingen van ROC Mondriaan, Rituals locatie Frederik Hendriklaan en de Stichting Vrienden van Respect voor het mede mogelijk maken van de Dag van de Zorg 2017.

Deel deze pagina