Corona

Bezoekregeling tot 19 mei 2020

01-05-2020

Let op: er is nieuwe informatie over de bezoekregeling voor de locatie van Respect. Zie het nieuwsbericht van 20 mei 2020

De tekst hieronder is het nieuwsbericht dat gold tot en met 19 mei 2020

Bezoekregeling
Minister Hugo de Jonge heeft aangekondigd een proef te willen doen met een beperkt aantal verpleeghuizen om te zien of, en zo ja hoe, de bezoekregeling versoepeld kan worden. Verenso, de vereniging van specialisten ouderengeneeskunde, geeft aan voorlopig geen voorstander te zijn om bezoek toe te laten bij de verpleeghuizen, mede afhankelijk van de resultaten uit de proef. ZorgScala, het samenwerkingsverband van verpleeghuizen in Den Haag waar Respect ook deel van uitmaakt, sluit zich hierbij aan. Dat is erg verdrietig voor cliënten en familieleden, maar zowel Verenso als Zorgscala willen het risico voor onze kwetsbare cliënten en medewerkers zoveel mogelijk beperken.

Contact met uw naaste
Gelukkig zijn er wel andere mogelijkheden om met uw naaste in contact te komen. Zo kunt u op gezette tijden bellen met uw naaste, of u kunt een afspraak maken om te beeldbellen. Meer informatie hierover kun u vinden in dit bericht.

Deel deze pagina