Respect heeft plek voor leerlingen en stagiaires

Respect levert de beste zorg achter de duinen. Een betere plek om het vak te leren is niet denkbaar. Hier ben je van grote waarde voor mensen. Je ontwikkelt jezelf terwijl je een goed inkomen verdient.

Opleidingen van leerlingen
De volgende mbo-opleidingen worden in samenwerking met verschillende ROC’s aangeboden:

  • Verpleegkundige (niveau 4)*
  • Verzorgende Individuele Gezondheidszorg (VIG, niveau 3)*
  • Helpende Zorg en Welzijn (niveau 2)* Deze opleiding is momenteel niet mogelijk.

Wij werken samen met diverse hoge scholen die de hbo-opleiding Verpleegkundige (niveau 5) aanbieden. 

We helpen je met de opleiding
Begin je bij ons aan de opleiding tot verzorgde of verpleegkundige, dan ga je meestal één dag in de week naar school. Vier dagen in de week werk je bij ons. Een praktijkbegeleider ondersteunt je van het begin tot het einde van je opleiding. We praten je graag bij over de mogelijkheden.

Groeien in je vak
Wij bieden je voldoende mogelijkheden om door te groeien. Of om je kennis te verdiepen. Van e-learnings om bij te blijven tot een cursus tot ergocoach. 

We blijven vernieuwen
We zijn een lerende organisatie. Altijd op zoek naar hoe het beter kan. De afgelopen jaren voerden we heel wat vernieuwingen door. Van een elektronische toedienlijst tot slimmere looproutes en domotica. En we blijven vernieuwen.

Stages
We bieden vele mogelijkheden voor korte of langere stages. Binnen onze zorgafdelingen én op onze ondersteunende afdelingen.

Maatschappelijke stages
Zit je in het voortgezet onderwijs, dan kun je bij ons je maatschappelijke stage lopen. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Heb je vragen of wil je meer informatie?
Benieuwd of een stage of leer-/werkplek bij Respect iets voor jou is? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze medewerkers van Recruitment. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 06-51322942.

Wil jij solliciteren voor een stageplek?
Wij zijn benieuwd naar jouw motivatie! Stuur je brief en cv naar recruitment@respectzorg.nl en je ontvangt zo snel mogelijk reactie.