Corona

Respect heeft plek voor leerlingen en stagiaires

Respect levert de beste zorg achter de duinen. Een betere plek om het vak te leren is niet denkbaar. Hier ben je van grote waarde voor mensen. Je ontwikkelt jezelf terwijl je een goed inkomen verdient.

Welke opleidingen biedt Respect aan?
Respect is een lerende organisatie. Altijd op zoek naar hoe het beter kan. De afgelopen jaren voerden we heel wat vernieuwingen door. Van een elektronische toedienlijst tot slimmere looproutes en domotica. En we blijven vernieuwen. Wil jij ook bij ons leren?

Wij bieden BBL trajecten aan voor leerlingen die een opleiding in de zorg willen volgen. Wij werken daarin samen met verschillende ROC's. Respect beschikt over verschillende e-learnings zodat je jouw kennis nog verder uit kunt breiden. Een praktijkbegeleider ondersteunt je van het begin tot het einde van je opleiding. Wij hebben op dit moment een opleiding open staan voor Helpende Plus. Ben jij een Helpende en wil jij je verder ontwikkelen? Klik dan hier  

Heb jij nog vragen? Stuur een bericht aan recruitment@respectzorg.nl of bel met ons op 070 306 10 20.  

Welke stages kun je bij Respect lopen?
We bieden uitgebreide mogelijkheden voor korte of langere stages. Binnen onze zorgafdelingen én op onze ondersteunende afdelingen. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om een maatschappelijke stage bij ons te lopen.

Benieuwd of een stage bij Respect iets voor jou is en wil je meer informatie? Neem dan contact op met het Stagebureau. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 070-306 10 20 of stagebureau@respectzorg.nl