Corona
Het Uiterjoon

Het Uiterjoon: Bij de haven, aan de zee

Het Uiterjoon

Specialisatie
Verzorgingshuiszorg Zelfstandig wonen
Doelgroep
Gescheiden wonen met zorg Ouderen met lichte dementie Zelfstandig wonende ouderen
Woonmogelijkheden
Afdeling voor mensen met dementie Zelfstandige appartementen (aanleunwoningen) Zelfstandige huurwoningen

Vissershavenstraat 277
2583 DG Den Haag
Nederland

In Het Uiterjoon woont u vlak achter de Scheveningse boulevard tussen de vuurtoren en de eerste binnenhaven. U heeft zicht op zee en de gezelligheid van haven en stad. Het Uiterjoon is een warm en gezellig woonzorgcentrum waar u zich snel welkom voelt.

Tarieven Het Uiterjoon

Wonen bij Het Uiterjoon

We bieden verschillende woonvoorzieningen waar onze goed opgeleide verzorgenden en verpleegkundigen u de zorg en begeleiding bieden die bij u past. Van aanleunwoningen voor ouderen die zelfstandig wonen tot woningen voor mensen met dementie (alleen open afdeling) of woningen voor ouderen met chronische lichamelijke aandoeningen. Voor Respect  is uw geluk net zo belangrijk als uw gezondheid, daarom creëren wij op al onze locaties een fijne leefsfeer op basis van de wensen en behoeften van de bewoners.

Welzijn en ontmoeten

Het Uiterjoon heeft meer te bieden dan goede zorg alleen. Ook voor ontspanning en recreatie kunt u bij Het Uiterjoon terecht. Of u nu zelfstandig woont in een van de aanleunwoningen of in het woonzorgcentrum. U kunt gebruikmaken van de faciliteiten van Het Uiterjoon, zoals fysiotherapie, de kapper en de pedicure. Ook kunt u genieten van smakelijke lunchgerechten of een kop koffie in het restaurant, op de 8e etage. Met prachtig uitzicht over het strand en de zee. Onze medewerkers en vrijwilligers organiseren regelmatig leuke uitstapjes. Deze sfeervolle locatie heeft u veel te bieden! 

Meer informatie?

De zelfstandige huurwoningen van Uiterjoon zijn beschikbaar voor ouderen met en zonder zorgindicatie. U kunt in woonzorg Uiterjoon terecht voor verzorgingshuiszorg (VV4) of verpleeghuiszorg (VV5 en hoger). Hier vindt u meer over aanvragen en tarieven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons servicebureau.

Nieuwsbrief

Hier vindt u de laatste nieuwsbrief van Het Uiterjoon.

Het Nieuwe Uiterjoon

Renovatie Het Uiterjoon

Voor meer informatie over de renovatie van Het Uiterjoon kunt u terecht op de pagina www.respectzorg.nl/nieuwuiterjoon 

Deel deze pagina